2017. november 23., csütörtök

Cover Reveal #18 V. K. Bellone - Felvont vitorlák

Hello molyok!


Közelednek a karácsonyi, illetve év végi megjelenések, így szaporodnak a borítóleleplezések is. Ezúttal a Könyvmolyképző Kiadó Aranymosását megnyert regény borítójáról rántjuk le a leplet, ami a Felvont vitorlák címet viseli, és egy jó kis high fantasynek ígérkezik.

A borító



A könyv adatai

Oldalszám: 376
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789634572565
Várható megjelenés: 2017

Fülszöveg


Meridiában vallás, intrika és titkok uralkodnak. De minden trónra kell egy király. Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatag barbárral.

Titkok földön és vízen. Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.

Harc baráttal és ellenséggel. Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó – hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.

Izgalmas történet egy olyan világban, ahol az ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.

Tedd a kívánság - és/vagy várólistádra >>> ide kattintva <<<illetve rendeld meg a könyvet >>> a kiadó honlapjáról <<<


A szerzőről



1992-ben született, Veszprém megyében nőtt fel. A VI. Aranymosás nyertese, első regénye várhatóan 2017-ben jelenik meg. Főként fantasyt és sci-fit ír, gyakran foglalkozik lélektani és vallási témákkal, amelyeket nyitottan kezel, szeret több ellentétes nézőpontból is ábrázolni. Végzettsége szerint orvosi biotechnológus (némi vegyész beütéssel).

Elérhetőségek: Facebookblog


Nos, ti mit szóltok hozzá? Felkeltette az érdeklődéseteket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Limk Related Widget