2015. március 1., vasárnap

II. Magyar Könyvek Viadala, avagy sose hagyjon el a remény!


Hello népek és hello Március!

Itt a tavasz, a napsütés, a madárcsicsergés (persze, csak ha természet anyát éppen jókedvében találjuk), és akad egy izgalmas hír is, amit meg szeretnék osztani veletek!

Ugyanis március elsejével ezennel elindult a II. Magyar Könyvek Viadala! (Let the games begin! Igen, jól sejted, van még ott Hunger Games-es utalás, ahonnan ez jött)
Ez egy verseny, amiben a 2014-es évben megjelent magyar könyvek 10 kategóriában kerültek jelölésre bloggerek által még februárban, és amikre mától szavazni tudtok.
Minden kategóriára egy hónapig lehet szavazni, a különböző kategóriák szavazásai pár napos csúsztatással indulnak, így az eredmény hirdetések is ennek megfelelően fognak kiderülni 30 nap múltán. Március elsejei kezdettel a legszebb könyvborítókról dönthettek itt!

Hogy ne zavarodjunk meg a szavazás rendszerétől, a szervezők voltak olyan előrelátóak, és készítettek egy szavazási naptárt, ahol ott van feketén-fehéren, hogy melyik szavazás mettől-meddig fog lezajlani, így nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg lemaradnánk valamiről. Ezt a naptárt ide kattintva leshetitek meg.

Ha többet szeretnél megtudni a viadalról, látogass el az oldalukra (ezt a kép alatti feliratra kattintva megteheted), vagy kövesd az oldalt a facebookon!
Kattints ide az oldal megtekintéséhez!
Kapcsolódjatok be ti is, játsszunk együtt és olvassunk sok-sok magyar könyvet!
Mindenkinek fantasztikus, madárcsicsergős tavaszt kívánok tele fecsegőposzátával!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Limk Related Widget