2016. január 16., szombat

2016-os tervek

Hello népek!

Kicsit megkésve jön ez a bejegyzés, hiszen már igencsak benne járunk a januárban (nem mintha még felértem volna ésszel, hogy 2016-ot írunk, de ez részletkérdés), de a vizsgaidősuck szeret nagyon és féltékeny típus; nem bírja elviselni, ha mással is foglalkozok rajta kívül. Mindenesetre azért itt vagyok, és itt van az évkezdő bejegyzés is, amit remélhetőleg most már több is fog követni, és sikerül felvenni a lépést a világgal. Nemsokára lesz kevésbé ünnepi dizájnunk is, becsszó.

Szóval, mi is van kilátásban 2016-ra?
VILÁGURALOM!

Oké, komolyra fordítva a szót, idén nem tervezem elárasztani magam kihívásokkal, mint ahogy az évzáró bejegyzésemben is írtam, ez a stratégia nem igazán vált be. Lehet, hogy nem szorult belém elég versenyszellem, nem tudom. Természetesen az éves 100 könyv a Goodreads kihíváson élesítve van, mint mindig, de az új 50 könyves kihívásban idén nem tervezek részt venni. Helyette én magam állítottam össze egy polcot azokból a könyvekből, amiket már ezer éve el akarok olvasni, de mindig csak arrébb tologatom őket, és valami mást veszek a kezembe, ráadásul magam se értem, miért.

Természetesen nem csak régi, hanem új megjelenések is helyet kaptak a listán, hogy nehogy elfeledkezzek róluk. Az általános híráradat miatt többször előfordult már velem, hogy hiába érdekelt nagyon egy könyv, egyszerűen egy idő után kiment a fejemből, és csak sokkal később tűnt fel, hogy jé, volt ez a könyv is, és milyen érdekesen hangzott, de valahogy elsikkadt a káoszban. Nos, a 2016-os TBR polcom ezt hivatott megakadályozni.

Ennyi magyarázkodás után, prezentálom is a jelölteket:
A változtatás jogát fenntartom, sose lehet tudni. :D
Ha esetleg alaposabb pillantást szeretnétek vetni a listámra, itt a link hozzá, nézzetek körül nyugodtan, hátha ti is találtok valami olyat, ami felkerül a várólistátokra. 

Ami a blogot illeti, minden megy tovább a rendes kerékvágásban. A visszajelzések alapján a Top10 rovat bejött nektek, így az továbbra is lesz minden hónapban (a decemberi nem jött össze, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ez még egyszer ne forduljon elő), cover revealek is érkeznek majd, ha minden igaz, illetve a booktagek is állandó szereplők maradnak, mert jó poén néha kitöltögetni egyet-egyet. 
Újdonságként, én is elkezdek bookhaulokat posztolni. Bevallom, eddig nem láttam értelmét, de most valahogy elkezdtem látni benne a fantáziát, szóval meglátjuk, hogy mennyire fekszik ez az oldalnak. Egyelőre nem havonta, hanem ritkábban, olyan kéthavi rendszerességgel tervezem, de meglátjuk, hogy titeket mennyire érdekel a dolog.

Szóval, ennyi lenne az előzetes 2016-ból. Az az érzésem, ismét csak eseménydús, izgalmas évnek nézünk elébe, úgyhogy mindenkinek sok energiát kívánok az új évre, mert arra biztos nagy szükség van mindenhol! És csak óvatosan azokkal az újévi fogadalmakkal. ;)

Üdv,


4 megjegyzés:

  1. Sok szerencsét a vizsgaidősuckhoz! :) A Scarlet már nálam is polcon van jó ideje, szegényt már nekem is el kellene olvasnom idén...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Hajrá a Scarlethez. Amúgy én jókat hallottam róla, szóval épp itt az ideje, hogy közelebbről is megismerkedjünk Piroskával. :D

      Törlés
  2. Ú, nagyon jó könyveket válogattál össze, totál megértem, miért akarod őket olvasni! *.*

    VálaszTörlés

Limk Related Widget