2017. március 30., csütörtök

Cover Reveal #11 Matthew Quick: Boy 21

Halihó!

Igen, még élek - bár csak alig - és ma nem egy, de két borítóleleplezéssel érkezem, a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából, hogy kicsit felrázzuk errefelé a hangulatot. Elsőként Matthew Quick új regényének magyar borítójáról rántjuk le a leplet, amelynek Boy 21 a címe. A szerző neve ismerős lehet a Bocsáss meg, Leonard Peacock (Forgive me, Leonard Peacock), avagy a Napos oldal (The Silver Linings Playbook) könyvekről. Nekem még egyikhez se volt szerencsém, bár a Napos oldalt már fontolgatom egy ideje, de tudjátok hogy megy ez a várólistával.

De térjünk is a tárgyra, íme a borító:


Oldalszám: 256
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Boy 21
Fordító: Stern Gábor
ISBN: 9789633997277
Várható megjelenés: 2017.04.21

Előjegyzési linkért >>>katt ide<<< 
illetve csekkold a könyv >>>molyos adatlapját<<< és rakd a kívánság és/vagy várólistádra!

Fülszöveg:


Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett, és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni. Finley mindenkinél jobban megérti Russ-t, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek…
Matthew Quick új regénye egy szótlan fiú nagyon is beszédes elméjébe vezet minket, ahol elgondolkodtató és szórakoztató gondolatok keverednek tragikus és humoros emlékekkel.

Gondolatok:


Mindenképpen érdekesnek hangzik. Bár viszonylag ritkán olvasok kortárs YA-t, szeretem a barátság központú történeteket, szóval ha olyan hangulatba kerülök, lehet, hogy sort kerítek rá. Főleg, hogy jön a nyár meg a jó idő, ami általában meghozza a kedvem az ilyen típusú regényekhez. Matthew Quick írásairól pedig összességében jókat hallottam, szóval ideje lenne közelebbről megismerkednem vele.

Nos, ti mit szóltok hozzá? Felkeltette a könyv az érdeklődésetek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Limk Related Widget