2013. szeptember 4., szerda

Elkezdődött az őrület!

Számításaim szerint nagyjából egy hétbe fog telni, hogy hasonlóan el legyek borítva könyvekkel és sajnos egyik sem regény lesz. Vagyis de. A kötelezők. Bizony, a végzős év elkezdődött és hiába kapálóztam ellene egész nyáron és néztem tüntetően mesefilmet egész szeptember elsején, itt van.
Ennek mellékhatása a krónikus időhiány, amit nyomokban már kezdek felfedezni és ez csak fokozódni fog, így valószínűleg alig lesz időm olvasni, vagy egyáltalán bármit csinálni, aminek nincs köze a sulihoz.

Nem akarlak untatni titeket a nyavalyáimmal, csak jelezni szerettem volna, hogyha néha eltűnök az éterben, annak valószínűleg ez lesz az oka. Jelesül a szalagavató-ballagás-érettségi triumvirátus egyike hibáztatható majd. :)

De miután azt sem szeretném, hogy teljesen kiürüljön a blog, ezért úgy döntöttem, elindítom az első rovatot, ami havi rendszerességgel fog megjelenni. Nincs feltételes mód, ez fix. Irodalom faktos vagyok, tehát az is előfordulhat, hogy klasszikus regényekkel bővül majd a kritikáim spektruma, ugyanis az, amit azon kívül ebben a tanévben olvasni fogok édeskevés lesz a boldogsághoz előreláthatóan. De remélem nem lesz igazam!

Szóóóval, az új rovat!
Nagyon szeretem a verseket, de úgy gondolom, csöppet manapság mellőzve vannak, így úgy döntöttem, havonta egy bejegyzést ennek fogok szentelni. Nem kell megijedni, eszemben sincs verselemzéseket posztolni, ugyanis ez az egyetlen része az irodalomnak, amivel soha nem értettem egyet. Jó beszélgetni versekről, jó megosztani egymással a gondolatainkat, de a verslábakkal és költői képekkel való dobálózásban valahol elveszik a lényeg. Ez az én szubjektív megállapításom persze, de ami fontos, hogy csak magát az aktuális verset fogom megosztani veletek, ami nekem megtetszett és esetleg néhány személyes gondolatot alkalomadtán.

Próbálok majd kevésbé híres darabokat választani, ez igazából csak kedvcsináló akar lenni, mert véleményem szerint az iskolák a legjobb úton vannak afelé, hogy véglegesen megutáltassák a diákokkal a verseket.

Ennyi lenne, az új rovat még ebben a hónapban elindul és remélem tetszeni fog nektek!
Legyen szép napotok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Limk Related Widget