Egy kicsit rólam...Hmm, sose gondoltam volna, hogy ennyire nehéz az embernek saját magáról beszélnie. Pedig aki körülnéz ezen a blogon, az láthatja, hogy nem vagyok egy szívbajos típus és nem okoz problémát hangot adni a véleményemnek - inkább pont az ellenkezője szokott fenn állni.

1995-ös évjárat vagyok (akkor készült a Disney Herkulese is, úgyhogy nyilvánvalóan nagyon kedvező volt anno a csillagok együttállása xD), és még mindig várom, hogy Pán Péter bekopogtasson az ablakomon és elhúzhassunk Soha-országba - most már rohadtul megérkezhetne, tök megbízhatatlan ez a srác, én mondom!

Amikor épp nem Petire várok toporogva, akkor azért csinálok is valamit az életemmel (legalábbis szerintem, de van, aki nem ért egyet velem), ugyanis egyetemista volnék, méghozzá irodalom szakos. Aha, pár év múlva majd én leszek az a felhúzott orrú sznob intellektuel a mekiben, aki önnön zsenialitása tudatában mélyeket sóhajtozva konstatálja, hogy a világ egyszerűen nem érti meg őt. 

De legalább azt csinálom, amit szeretek, nem?

2 megjegyzés:

 1. Bocsi, kategória szerint nem tudtam kitalálni, hogy hova írjam, de nagy kérés lenne, hogy egy kicsit változtass a blog kinézetén? A bordó háttéren halvány betűktől kifolyik az ember szeme, jobb oldalon meg alig lehet látni a linklistát.

  Bocsi...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Semmi gond, örülök, hogy szóltál! :) Kicsit változtattam a színegyensúlyon, így remélem, könnyebben olvasható a szöveg, de ha még mindig nem látod rendesen, csak szólj és kitalálunk valamit.

   Üdv,
   RavenS

   Törlés

Limk Related Widget